Planiram da kupim bajs al pošto se nimalo ne razumem treba mi pomoć iskusnijih. Bicikl bi vozio rekreativno po Beogradu asfaltu ne bi bar zasad išao duže ture. Polovne ne bi uzimao jer se stvarno ne razumem i nemam nikog da pogleda sa mnom. Ako može neko da mi pomogne šta bi mi bio najbolji izbor od ovih bicikala koje gledam.
1. Capriolo lvl 9.0 - 33500 rsd
2. Polar mirage urban - 24000 rsd
Meni laiku je jasno da je capriolo bolji al ne znam jel 10 000 bolji
Gledao sam i neke treking modele. Vozio bi brzo po gradu tu ima dosta uzbrdica i nizbrdica ne znam dal mi treking bicikl onda odgovara.
1. Urban man - 29300 rsd
2. Polar forester comp - 30000 rsd
Za urbana piše da je visina do 185 a ja sam 2 cm preko tre granice možda mi bude malo. A Polar ima amortizer prednji nisam siguran koliko je to kvalitetno jer mislim da je održavanje i popravka amortizera skupo. Eto to su moje nedoumice ako neko može da izdvoji vreme da pomogne kolegi biciklisti početniku bio bi veoma zahvalan.
1. Capriolo lvl 9.0 - 33500 rsd
Level 9.0 crno-zeleno
Level 9.0 crno-zeleno Capriolo bicikli, delovi za bicikle i fitness oprema
www.capriolo.com
BICIKL POLAR MIRAGE URBAN
BICIKL POLAR MIRAGE URBAN ( B292A1422 ) Urban bike... MTB look... efikasnost gradske bicikle... za opušteni stil vožnje i sa udobnom pozicijom sedenja. Polar Mirage Urban Jednostavan, trajan i brižljivo dizajniran bicikl za rekreaci
planetbike.rs
Meni laiku je jasno da je capriolo bolji al ne znam jel 10 000 bolji
Gledao sam i neke treking modele. Vozio bi brzo po gradu tu ima dosta uzbrdica i nizbrdica ne znam dal mi treking bicikl onda odgovara.
1. Urban man - 29300 rsd
BICIKL POLAR FORESTER COMP
BICIKL POLAR FORESTER COMP ( B282A2422 ) Trekking Bike... Bicikl je oduvek bio sredstvo transporta i komunikacije. Danas, sve više ljudi bira bicikl kao alternativni prevoz i jeftino rešenje za urbanu mobilnost. “Gradski” modeli nude nepr
planetbike.rs
Za urbana piše da je visina do 185 a ja sam 2 cm preko tre granice možda mi bude malo. A Polar ima amortizer prednji nisam siguran koliko je to kvalitetno jer mislim da je održavanje i popravka amortizera skupo. Eto to su moje nedoumice ako neko može da izdvoji vreme da pomogne kolegi biciklisti početniku bio bi veoma zahvalan.