Cycling enthusiasts, bicycle mechanics, and anyone curious about bikes (or computers)? You're in the right place!
Register for a free account and dive into the discussions.
Our forum works with an AdBlocker, but if you’d like to support us, consider backing us on Patreon.
Imam ram koji bih zeleo da prepravim na fixie. U pitanju je Crescent Tarfek Sport. U originalu je bio Nexus 7 nacin prenosa. Pa me u sustini zanima sta bi mi sve bilo potrebno i neke preporuke za delove. Evo 2 slike ako ista znace. Hvala unapred!
View attachment 256View attachment 257
Imam ram koji bih zeleo da prepravim na fixie. U pitanju je Crescent Tarfek Sport. U originalu je bio Nexus 7 nacin prenosa. Pa me u sustini zanima sta bi mi sve bilo potrebno i neke preporuke za delove. Evo 2 slike ako ista znace. Hvala unapred!
View attachment 256View attachment 257
Cao, hvala na odgovoru, da li imate neke preporuke za nablu, lezaj lancanik i pogon, malo sam istrazivao i isao bih na 46-16 gear ratio.
Da planirao sam da stavljam ili drop ili bullhorn korman uz regularnu prednju kocnicu montiranu na ravnom delu. Nisam rastavljao viljusku od lule, ali bih takodje menjao lulu, najradije na ahead ako je moguce.
Konkretno ja nisam uspeo da nadjem nista, ali kao sto rekoh nisam potpuno ni siguran kako da trazim.. Preferirao bih nesto sto je dostupno kod nas.
Unutrasnji otvor dropova je 128mm, a spoljasnji 147mm. Nemam alat za proveru ali sam pretrazio i trebalo bi da je engleski standart patrone. Sirina dela za montiranje patrone je 63mm.
Doduse razmisljao sam cak i da je mozda bolja kupovina uzeti gotov fixie/singlespeed..