Kupovina novog bicikla - Capriolo 9.0, ili Urban Man

ozren

Cadence Cadet
Дvoumim se izmedju dva bicikla capriolo Level 9.0 ili capriolo urban man treba mi za gradsku vožnju.Koji je bolji i jeftiniji za održavanje?Pozdrav Ozren.

Solution
Ćao Ozrene,

Postaviću linkove ka modelima, da izbegnem nesporazume oko opreme i poređenja:
Ako poredimo fabričku opremu onda je mrtva trka - oba bicikla imaju nisku klasu opreme i ne baš najbolje kočnice (ali i cena je takva da se teško može naći i kršten polovan bicikl za te novce).

Level 9.0 ima prihvate za montiranje V-brake kočnica (i dolazi fabrički sa V-brake kočnicama), koje su nešto laganije i nešto jeftinije od disk kočnica.

Iako fabrički ne dolaze sa blatobranima, na Level 9.0 ramove koje sam do sad viđao je moguće montirati i blatobrane, i paktreger.

Relja
Ćao Ozrene,

Postaviću linkove ka modelima, da izbegnem nesporazume oko opreme i poređenja:
Ako poredimo fabričku opremu onda je mrtva trka - oba bicikla imaju nisku klasu opreme i ne baš najbolje kočnice (ali i cena je takva da se teško može naći i kršten polovan bicikl za te novce).

Level 9.0 ima prihvate za montiranje V-brake kočnica (i dolazi fabrički sa V-brake kočnicama), koje su nešto laganije i nešto jeftinije od disk kočnica.

Iako fabrički ne dolaze sa blatobranima, na Level 9.0 ramove koje sam do sad viđao je moguće montirati i blatobrane, i paktreger.

Relja

Solution

Support BikeGremlin

Help BikeGremlin stay online with a Patreon donation:

Back
Top Bottom