• Cycling enthusiasts, bicycle mechanics, and anyone curious about bikes (or computers)? You're in the right place!

Register for a free account and dive into the discussions.

Our forum works with an AdBlocker, but if you’d like to support us, consider backing us on Patreon.

Povoljne prilike za kupovinu

Advert
Možda nije loše imati ovu temu, pa da se lagano puni :)

Evo prvi link, deluje mi kao jako dobra prilika - https://vi.aliexpress.com/item/1005006244309950.html?mp=1&gatewayAdapt=glo2vnm

Kopija SHIMANO kočnica SLX M7100?

Kada kinez stavi svoj brend na proizvod, onda stoji iza njega - kakav god da je brend. Ako iole valja, bude uglavnom solidno, ili barem odličan odnos plaćeno-dobijeno ako je baš dosta jeftin proizvod (veoma jeftin proizvod ne bude baš solidan obično).

Kada tako naprave kopiju drugog brenda, onda često zna biti mačka u džaku.

Tako da nisam siguran koliko je ta konkretno ponuda dobra.

Inače mislim da je ideja za deljenje odličnih ponuda sjajna - a komentarisao sam prvenstveno za slučaj da neko pročita ko se manje razume, da znaju ljudi koji rizici tu postoje (ko ne zna).

Relja

Zašto misliš da je kopija? Vidi li se po slikama? Po ocenama i utiscima kupaca, proizvod je originalan. Ima još oglasa gde se prodaje ovaj set, sve je identično, samo je cifra veća. Inače, na nekom nemačkom sajtu, ovaj komplet sam video za ispod 150 eur...

Last edited:
Zašto misliš da je kopija? Vidi li se po slikama? Po ocenama i utiscima kupaca, proizvod je originalan. Ima još oglasa gde se prodaje ovaj set, sve je identično, samo je cifra veća. Inače, na nekom nemačkom sajtu, ovaj komplet sam video za ispod 150 eur...

Odlično ako je tako.
Nagledao sam se falš kopija pa sam unapred rezervisan. :)

Da :)
Imam iskustva sa njima od tamo - za skuplje stvari obavezno dodatne fotografije, sa detaljima. Ako su voljni da pošalju, sve OK. Ako ne, preskočiti. Inače, imam jako pozitivna iskustva.
Imaju u ponudi i 6100 i 8100 serije.

Support BikeGremlin

Help BikeGremlin stay online with a Patreon donation:

Advert
Back
Top Bottom