• Cycling enthusiasts, bicycle mechanics, and anyone curious about bikes (or computers)? You're in the right place!

Register for a free account and dive into the discussions.

Our forum works with an AdBlocker, but if you’d like to support us, consider backing us on Patreon.

Restauracija retro ("vintage") bicikla

Advert
Serija videa o restauraciji starog Unis bicikla - tako da bude funkcionalan, sa delovima koji se danas mogu lako naći (i kupiti), a da se ipak zadrži retro izgled:
Peskaren ram (pre farbanja, tj. plastificiranja:

Peskaren ram - pre farbanja

Peskarena viljuška

Relja

Last edited:
The desired video (y)
But the absence of automatically created subtitles does not allow you to understand what you are talking about in the video...

The desired video (y)
But the absence of automatically created subtitles does not allow you to understand what you are talking about in the video...
Yes.

YouTube sucks at translating from Serbocroatian. I am considering recording in English only - because it does translate to any language from English.

Relja

And not only. Sometimes it "translates" that you don't know whether to cry or laugh :cry::LOL:

Anyway, it's a good video. And without sound, you can understand what to do in some situations (y)

I made a few videos with Miloš, and with Mićko. Speaking in English was a bit problematic for those projects.

Relja

U ovih par videa restauracije si pokazao mnogo više nego u svim ostalim čime sve raspolažeš kad su u pitanju alati, delovi (pa i oni nenađijum), pozitivna opsednutost detaljima i težnja ka savršeno odrađenom poslu, posvećenost. Mogao bih da nabrajam još i još... I da, svakako, nije zgoreg apostrofirati i "opasan" smisao za humor, kog bih možda stavio i na prvom mestu, jel :). Od sada kad snimaš video, obavezno da to bude sa nekim od tebi dobrih ljudi, jer se tada sve podiže na još veće visine i poprima nešto drugačiju entertejment notu, rekao bih savršenu :)

PS: Svi videji su pravo blago i zauzimaju poseban folder na mom kompu. Zločest sam i sve sam ih skinuo, ali kao backup zbog da ne crkne youtube :). Ali opet, kad zatrebam nešto za pogledati, ipak radije aktiviram njihove servere :)

Živeli!

U ovih par videa restauracije si pokazao mnogo više nego u svim ostalim čime sve raspolažeš kad su u pitanju alati, delovi (pa i oni nenađijum), pozitivna opsednutost detaljima i težnja ka savršeno odrađenom poslu, posvećenost. Mogao bih da nabrajam još i još... I da, svakako, nije zgoreg apostrofirati i "opasan" smisao za humor, kog bih možda stavio i na prvom mestu, jel :). Od sada kad snimaš video, obavezno da to bude sa nekim od tebi dobrih ljudi, jer se tada sve podiže na još veće visine i poprima nešto drugačiju entertejment notu, rekao bih savršenu :)

PS: Svi videji su pravo blago i zauzimaju poseban folder na mom kompu. Zločest sam i sve sam ih skinuo, ali kao backup zbog da ne crkne youtube :). Ali opet, kad zatrebam nešto za pogledati, ipak radije aktiviram njihove servere :)

Živeli!

Hvala dobri čoveče. Puno mi znači pročitati ovakvu pohvalu i drago mi je što to još nekom prija gledati.

Nisam bio siguran kako će ljudi reagovati na ovako "sirove" videe - sa minimumom isecanja i prikazom svih problema na koje se nailazi.

Inače - i ja sve videe bekapujem na dva odvojena mesta, pošto me ne bi čudilo da YouTube samo obriše kanal bez obrazloženja (dešavalo se i dešava se). Jedino što za sad ne postoji tehnički kvalitetnija platforma (ni blizu) za deljenje videa, a bez da se plaća previše (poput Vimeo platforme).

Relja

Last edited:

Support BikeGremlin

Help BikeGremlin stay online with a Patreon donation:

Advert
Back
Top Bottom