• Welcome to the Bike Gremlin Forum!

We're glad to have you here! Whether you're a cycling enthusiast, a bicycle mechanic, or just curious about bikes (or computers), you've come to the right place. Here, you'll find discussions on everything from bike maintenance and cycling tips to computer-related topics and much more.

As a guest, you can browse our threads and get a feel for the community. To fully participate, consider registering for a free account, which will allow you to:

• Ask questions and share your knowledge
    • Join ongoing discussions
    • Access exclusive content
    • Receive updates on new topics

We encourage you to introduce yourself in the New Members section. Our friendly community is here to help, so don’t hesitate to ask if you have any questions!

Happy cycling and welcome to the Bike Gremlin family!

Vredi li Capriolo CPRO AL-RO 9.7?

Milos1987

Cadence Cadet
Pozdrav Relja,

Nisam strucnjak i pratim cene bicikala od skoro, trenutno je ''solidna'' akcija u Capriolu i razmisljam da se isprsim za Capriolo 9.7 https://www.capriolo.com/capriolo-bicikli/2020/mtb-29/cpro-al-ro-97-crno Molim te za tvoje strucno misljenje sto se tice opreme ovog modela i da li vredi ovih 60ak hiljada? Menjaci su po mom misljenju veoma dobri za ovaj cenovni rang ali u ostalo se uopste ne razumem pa mi je potrebna pomoc. Hvala unapred!

Pozdrav Relja,

Nisam strucnjak i pratim cene bicikala od skoro, trenutno je ''solidna'' akcija u Capriolu i razmisljam da se isprsim za Capriolo 9.7 https://www.capriolo.com/capriolo-bicikli/2020/mtb-29/cpro-al-ro-97-crno Molim te za tvoje strucno misljenje sto se tice opreme ovog modela i da li vredi ovih 60ak hiljada? Menjaci su po mom misljenju veoma dobri za ovaj cenovni rang ali u ostalo se uopste ne razumem pa mi je potrebna pomoc. Hvala unapred!

Pozdrav,

U vodiču za kupovinu MTB-a sam objasnio prednosti i mane sistema i tehnologija na biciklima (suspenzija, disk kočnice, puno brzina i slično). Tako da se neću time baviti u ovom odgovoru (to je na svakome da pročita i odluči za sebe).

Dakle, gore-navedeno na stranu, taj bicikl daje dobar odnos plaćeno-dobijeno (u poređenju sa ponudom novih bicikala). Oprema nije vrhunska, ali i cena je veoma povoljna (opet, spram alternativa). Naravno da polovan bicikl u dobrom stanju daje još više za dati novac, samo je problem naći i utvrditi stanje pre kupovine (i, naravno, nema garanciju).

Pozdrav,

U vodiču za kupovinu MTB-a sam objasnio prednosti i mane sistema i tehnologija na biciklima (suspenzija, disk kočnice, puno brzina i slično). Tako da se neću time baviti u ovom odgovoru (to je na svakome da pročita i odluči za sebe).

Dakle, gore-navedeno na stranu, taj bicikl daje dobar odnos plaćeno-dobijeno (u poređenju sa ponudom novih bicikala). Oprema nije vrhunska, ali i cena je veoma povoljna (opet, spram alternativa). Naravno da polovan bicikl u dobrom stanju daje još više za dati novac, samo je problem naći i utvrditi stanje pre kupovine (i, naravno, nema garanciju).
Hvala na odgovoru, idem danas da ga preuzmem i uzivam u voznji :)

Support BikeGremlin

Help BikeGremlin stay online with a Patreon donation:

Back
Top Bottom